VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Här delar vi med oss av våra vanligaste frågor och svar. Saknar du något svar är du välkommen att kontakta oss på info@xqs.se.

Vad innehåller XQS produkter?

Produkterna innehåller naturliga ingredienser. Basråvaran till det smaksatta portionssnuset är durumvete. Du som är glutenintolerant bör alltså inte använda dessa snus. Original är däremot glutenfritt.

Smaktillsatserna är naturliga som t ex mint eller lakritsrot.

Basråvaran i Original är bladväxter och inget sötningsmedel är tillsatt i lössnuset.

Det finns också en naturlig sötma från smaktillsatserna, t ex från lakritsroten, som inte heller enligt tandläkarexpertis skadar tänderna i den storlek som konsumtionen av snus innebär. Även konserveringsmedlen är naturliga.

XQS produkter innehåller inte majsstärkelse.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med min produkt?

Vi vill naturligtvis att du som konsument alltid ska vara nöjd. Om du inte är nöjd, kontakta oss på info@xqs.se. Du kan också kontakta butiken där du köpt in produkten.

Varför är det ibland ludd på Winter portionspåsar?

Vid kylförvaring kan mintkristallerna i Winter lösas ut genom påsen. Detta ludd är helt ofarligt och försvinner vid omskakning av dosan.

Licorice har ibland en hård yta?

Licorice är en ren naturprodukt och kan vid värmepåverkan kännas hård på ytan. Detta beror på att essensen ur lakritsroten går ut på ytan. Denna hårdhet löses upp omedelbart när påsen möter saliven i munnen.

”Sedan jag började använda XQS Winter så uppskattar min sambo min andedräkt för första gången. ”