Marknadens bästa lös- och portionssnus

XQS tobaks- och nikotinfria snus innehåller ingen tobak eller nikotin, våra råmaterial kommer främst från växter och vi strävar efter att vara så naturliga som vi kan. Vi försöker utveckla våra produkterkontinuerligt för att möte er som kunds önskemål och olika hälso aspekter. Tex, jobbar vi med att stevia skall utgöra sötningsmedel, en produkt som är helt naturlig.tifrån det.

original_los

Original Lössnus

XQS är marknadens enda lössnus som är fritt från tobak och nikotin. Speciellt uppskattas Original för att den smakar snus och har en konsistens som liknar vanligt snus. Lätt att baka, lätt att lägga in. Består bland annat av växtfiber och örter i kombination med salmiak och salt, som ger en förnimmelse av riktigt snus.

original

Original Portionssnus – NYHET!

Succén med lössnus har nu fått sin uppföljande – portionssnus. Varje ask innehåller 20 portionspåsar och består bland annat av örter i kombination med salmiak och salt, som ger en förnimmelse av riktigt snus.

Winter

Winter Portionssnus

Winter har en frisk doft och smak av pepparmint och eucalyptus, vilket upplevs ge en fräsch andedräkt. Basingrediensen är semolina (durumvete) samt kryddor och aspartam sötningsmedel. Innehåller 20 portionspåsar. Innehåller gluten.

licorice

Licorice Portionssnus

Licorice har en vuxen lakritssmak som ligger nära den traditionella snussmaken. Innehåller semolina (durumvete), lakrits, salmiak, salt och aspartam sötningsmedel. Innehåller 20 portionspåsar. Innehåller gluten.

”Sedan jag började använda XQS Winter så uppskattar min sambo min andedräkt för första gången. ”